dinsdag 15 augustus 2017

Telefoon centrale in de Cloud, 3CX als Pay Per User-model!

3CX met de flexibiliteit van een Pay Per User-model! 

Het aantal resellers dat voor 3CX kiest, groeit nog steeds. Vooral de complete UC-ervaring, Click2Call & CRM integratie en WebRTC zorgen ervoor dat zij het de beste oplossing vinden voor de zakelijke markt. Wel komt steeds vaker de vraag naar een versimpeling van het leveringsmodel. De oplossing daarvoor is nu beschikbaar.

Cloud Distributie heeft voor de Nederlandse markt een Pay Per User-model ontwikkeld. Resellers leveren hiermee razendsnel en onder eigen merknaam, de oplossingen van 3CX. Gebruikers betalen achteraf op basis van verbruik per gebruiker. Er zijn geen beperkingen op het gebied van schaalbaarheid. De prijs voor de hosting, provisioning, de SIP trunk en de gekozen 3CX-versie, maken dit bovendien de beste waardepropositie in de Nederlandse markt.

Bellen met Skype for Business in de praktijk, integratie met 3CX

Skype for Business vormt nog geen volwaardig telefonieplatform dat de traditionele telefoniecentrale kan vervangen. Bedrijven hebben nog steeds behoefte aan kunnen bellen naar vaste en mobiele telefoonnummers. Om dit te kunnen bereiken resulteert dit vaak in een situatie waarbij bedrijven veel verschillende tools, of dure pstn connecties gebruiken.

Dit is niet praktisch en efficiënt. De integratie van 3CX telefonie en Skype for business in één gebruikersomgeving kan deze efficiëntie wel leveren. Het biedt dan alle functies die een traditionele telefooncentrale ook biedt: beantwoorden, doorverbinden, doorschakelen, in de wacht zetten, omleiden, vrijgeven en parkeren. Dit alles is ook beschikbaar buiten de kantoormuren, wat medewerkers flexibel maakt. Want zelfs als zij afwezig zijn, kan 3CX inkomende oproepen doorschakelen naar bijvoorbeeld mobiele telefoons.

De configuratie is simpel en in een paar minuten te realiseren, 3CX heeft een stap-voor-stap handleiding die u hier kunt vinden. De Plugin kan hier gedownload worden.

Probeer je eigen Cloud Distributie platform direct gratis en vrijblijvend. Ervaar zelf hoe eenvoudig het leveren van 3CX telefonie en cloud diensten kan zijn.
http://www.clouddistributie.nl/aanmelden/


Geen opmerkingen:

Een reactie posten